تأثیر پارادایم ها بر نقش تسهیلگری مان
1400-07-12چهارگانه انرژی در تسهیلگری آنلاین
1400-07-14هفته بین المللی تسهیلگری رویدادی است که هر سال در هفته سوم ماه اکتبر برگزار می شود. هدف آن گرامیداشت قدرت تسهیلگری و همچنین فرصتی برای گرد هم آمدن جامعه تسهیلگران و گروه های آنها در سراسر جهان است. از زمان راه اندازی آن در سال 2013، برنامه های متنوعی در کشورهای مختلف برای برجسته کردن مزایای تسهیلگری و قابلیت های تسهیلگران در این هفته برگزار شده اند.
انجمن بین المللی تسهیلگران در ایران نیز در راستای ترویج تسهیلگری فرایندی گروه، اقدام به برگزاری جلسات رایگان با همراهی تسهیلگران و کارشناسان داوطلب کرد تا ضمن قدردانی از جامعه تسهیلگران، لحظاتی یادگیرنده و لذت بخش را کنار یکدیگر خلق کنیم.
معرفی جلسه
اکثر سازمان ها انتظار دارند که افراد بتوانند در گروه ها کار کنند و به سمت نتیجه دلخواه و مثبت حرکت کنند، چه هدف تغییرات کوچک و بهبودهای فزاینده در کارهای روزمره باشد و یا جستجوی فرصت های نوآورانه و مخرب جدید. یکی از نیازهای ضروری برای این افراد استفاده از رویکرد تسهیلگری است. تسهیلگری می تواند در راهبری یک جلسه تا در کمک به گروه ها و تیم ها برای رسیدن به اهداف دلخواه شان مخصوصا در زمان های چالش برانگیز، نقش آفرینی کند.
در اغلب موارد با مساله ای روبه رو هستیم و مهم این است که تسهیلگر، نقش خود را در ایجاد و حفظ فضای گفتگوی پویا که تسهیل کننده پاسخگویی به مساله است ایفا کند. یکی از رویکردهای اخیر در حل مساله، تفکر طراحی می باشد که می تواند توسط تسهیلگران به کار گرفته شود. استفاده از تفکر طراحی در طراحی و اجرای بسیاری از پروژه ها در حوزه های مختلف در حال افزایش است. در واقع، تفکر طراحی می تواند در ایجاد نوآوری های انسان محور از طریق ایجاد ارزش های مشترک کمک کند. در این جلسه ضمن معرفی این رویکرد، با کاربردهای آن در سازمان هایی با ماموریت های متنوع آشنا شدیم.
زمان برگزاری: 30 مهر 1400
سطح جلسه: مبتدی تا پیشرفته
معرفی تسهیلگر مهمان
کاوه یزدی فرد متخصص نوآوری کارآفرینی در UNIDO است. او پژوهشگر روانشناسی شناختی است که در حال حاضر با تاسیس مدرسهی امکان به رشد کارآفرینها و رهبران سازمانها در فضایی بینرشتهای کمک میکند. همچنین از طریق ساختن اجتماعات موثر(Community Building )، مسوول رشد فضای نوآوری در حوزه کلان داده و هوش مصنوعی است. او بهعنوان مشاور با پروژههای نوآوری سلامت، نوآوری شهری و نوآوریهای سازمانی در ایران و اروپا مشغول به کار است.
کاوه در دانشگاه صنعتی شریف مهندسی شیمی خوانده و به جز بیوتکنولوژی، MBA خود را هم از دانشگاه Linkoping سوئد دریافت کرده، سپس در شرکتهای مختلف دارویی، صنایع غذایی کاله و سولیکو، و سرمایهگذاری خطرپذیر سرآوا و شتابدهنده آواتک، سابقه کار داشته است. او اکنون مشغول به تحصیل و پژوهش در رشته علوم شناختی، با تمرکز بر روانشناسی شناختی است و با تاسیس و اداره آژانس نوآوری کسب و کار «کوالیا» سرویسهای دیزاین کسب و کار ارائه میدهد.