گوش کردن فعال
1399-10-09برنامه داوطلبی وبسایت انجمن تسهیلگران ایران
1399-11-10معرفی کارگاه
پس از شیوع ویروس کووید-19، بسیاری از جلسات به صورت آنلاین برگزار شد و انتظار می رفت که تغییر ایجاد شده در شیوه برگزاری جلسات با نسبت بالایی پایدار بماند. از جمله دلایل آن مزایایی همچون صرفه جویی در وقت وهزینه، کاهش رفت و آمدها، گسترش کانال ها و ابزارهای ارتباط مجازی، امکان ارتباط همزمان در زمان ها و از مکان های مختلف می باشد. از سوی دیگر یکی از مهم ترین چالش های جلسات مجازی اطمینان از برقراری ارتباط دو طرفه و درگیر شدن شرکت کنندگان در فرایند و محتوای جلسات بود.
انتخاب روش، کانال و ابزار ارتباطی مناسب تا حد زیادی می تواند این مساله را مرتفع سازد. در همین دوران، توسعه دهندگان سخت افزارها و نرم افزارهای فضای آنلاین تلاشی چند برابر داشتند تا بتوانند همپای تغییرات ناگهانی و متناسب با نیازهای مشتریان خدمات متنوعی را ارایه دهند که این پیشرفت، کمک زیادی به رفع ایرادات در جلسات آنلاین کرده است.
راهبران و تسهیلگران جلسات آنلاین با فرصت های انتخاب متنوعی برای برگزاری جلسه ای مطلوب رو به رو هستند به گونه ای که بتوانند فرایند و نتایج دلخواهی به مانند جلسات حضوری از جلسات آنلاین انتظار داشته باشند. لازمه آن تلاش برای آشنایی، یادگیری و تمرین استفاده از روش ها و ابزارهای مختلف در فضای آنلاین است.
شرکت کنندگان در طی این جلسه با تعدادی از تکنیک ها در فرایند برگزاری یک جلسه آنلاین آشنا شدند که برای اهداف مختلفی مانند آشنایی با شرکت کنندگان، برقراری ارتباط، دریافت نظرات و ایجاد فضایی پویا و با نشاط طراحی شده اند.
زمان برگزاری: 28 بهمن 1399
سطح جلسه: پیشرفته
تسهیلگران کارگاه:
گلی احمدی فرد
مریم عطاریه
زهرا عبادی
ضحی شریف یزدی