مشارکت عمومی موثر و رویکردهای آن
1399-04-02برنامه منتورینگ تسهیلگری مجازی
1399-04-03معرفی کارگاه:
جان هرون در کتاب راهنمای جامع تسهیلگری، ابعاد تسهیلگری و سبک های تسهیلگر را معرفی و شرح می دهد. هرون تسهیلگر را فردی معرفی می کند که نقش توانمندسازی شرکت کنندگان برای یادگیری در گروه تجربی را بر عهده دارد. منظور او از گروه تجربی گروهی است که یادگیری در آن از طریق مداخله فعالانه و آگاهانه یک فردیت کامل (جسمی، ذهنی) صورت می گیرد.
شرکت کنندگان در این کارگاه با 6 بعد برنامه ریزی، معنایی، مواجهه ای، احساسی، ساختاری و ارزشی فعالیت تسهیلگری آشنا شدند که به آنها در برنامه ریزی، طراحی و اجرای یک فرایند تسهیلگری آگاهانه و هوشیارانه کمک می کند.
زمان برگزاری: 25 شهریور 1399
سطح جلسه: مبتدی تا پیشرفته
تسهیلگران کارگاه:
گلی احمدی فرد- دانش آموخته رشته رهبری و روابط انسانی؛ سابقه فعالیت تسهیلگری گروه در پروژه های مختلف با رویکرد توسعه پایدار در همکاری با سازمان های دولتی، خصوصی و غیردولتی؛ عضو انجمن بین المللی تسهیلگران؛ مدیرعامل موسسه تسهیلگران راهبر ایرانیان؛ آموزشگر مهارت های نرم اجتماعی. دارای 16 سال سابقه فعالیت در حوزه تسهیلگری و آموزشگری.
مریم عطاریه: کارشناس زیست شناسی گیاهی؛ عضو انجمن بین المللی تسهیلگران؛ دارای 15 سال سابقه تسهیلگری به ویژه تسهیلگری جامعه محلی در سراسر ایران در همکاری با انجمن بوم پژوهان، سازمان محیط زیست، سنستا، دفاتر توسعه محلی و خدمات نوسازی، شهرداری و سازمان های مردم نهاد؛ عضو گروه مردم نهاد دیده بان کوهستان؛ آموزشگر محیط زیست
4 دیدگاه
سلام دوستان . با تشکر از تلاشهایتان لطف کنید جزوات هر موضوع را نیز ایمیل کنید و بیشتر بر روی تکنیکها و ابزار تسهیلگری تاکید کنید
سلام آقای مرادی،
خیلی ممنون از پیام شما. شرکت کنندگان در این جلسات محتوای آموزشی ارایه شده در هر جلسه به علاوه خروجی های جلسه را دریافت می کنند.
در رابطه با بخش تکنیک ها نیز سعی خواهیم کرد در طی زمان تکنیک های بیشتری را در وبسایت معرفی کنیم. اگر تکنیک خاصی هم مدنظر دارید، اعلام کنید تا محتوای مرتبط با آن تهیه شود.
سپاس
به تجربه ثابت شده که جامعه ما به گفتگو نیازمند است. این نیاز الویت اول ماست . به قول معروف از نان شب واجبتر است . ما به شکل رسمی و برنامه ریزی شده بیش از 70 سال است که برای توسعه کشور برنامه داشته ایم یعنی از سال 1327برنامه های توسعه 7 ساله و 5ساله داشته ایم و بالاتر از 2000 میلیارد دلار هزینه کرده ایم اما متاسفانه هنوز به جایی نرسیده ایم! چرا؟ چون جامعه و نهادهای گوناگون آن با هم گفتگو نکردند تا به فهم مشترک برسیم. همه چیز دستوری بود و کارشناسان ما بجای تسهیلگری بیشتر دستور میدادند . از همین منظر است که تسهیلگری و فنون آن باید تعمیم یابد تا جامعه در مسیر گفتگو قرار گیرد. امیدوارم انجمن تسهیلگران بتواند با تشریک مساعی به سهم خود در این مسیر موٍر باشد
خیلی ممنون آقای مرادی گرامی بابت ارایه نظر و تاکید بر اهمیت و نقش گفتگو. امیدوار هستیم که بتوانیم در این مسیر تلاش کنیم و همراه باشیم.